Meidän tarinamme

Marko Sinimäki suoritti 2017 liikunnan ammattitutkinnon Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä. Hän valmistui Personal Traineriksi (urheiluopistojen Personal Trainer sertifikaatti) ja liikuntaneuvojaksi. Marko on lisäksi opiskellut terveysliikunnan ohjausta ja terveyskunnon mittauksia UKK-instituutissa, osana terveysliikuntapainotteista koulutetun hierojan ammattitutkintoa. Parhaillaan Marko on Dry Needling -koulutuksessa. Dry Needling on neulahoitoa, joka perustuu länsimaiseen lääketieteeseen.

Susan Sinimäki on filosofian maisteri, ja parhaillaan hän opiskelee kehityspsykologiksi. Päivätyönään Susan valmentaa nuoria ratkaisukeskeisellä menetelmällä. Nykyiset opinnot antavat osaamisen life ja business coachingiin sekä urheilijoiden psyykkiseen valmennukseen. Susan valmistui Lyhytterapiainstituutin ratkaisukeskeinen coach -ohjelmasta toukokuussa 2018.

”Olemme pariskunta, jonka yhteisiä intohimoja ovat kamppailu-urheilu, voimailu ja monipuolinen terveysliikunta: vapaa-ajalla liikumme paljon luonnossa. Valmennus- ja työkokemuksemme sekä koulutuksemme antamalla osaamisella haluamme tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointipalvelua ja saada ihmiset voimaan hyvin. Yrityksemme toiminta perustuu meidän omiin, yhteisiin arvoihimme.”