Tietoa yrityksille

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisia palveluja, jotta työmme yrityksenne hyväksi on mahdollisimman tuloksellista. Prosessi alkaa esimerkiksi siten, että tulemme yritykseenne kertomaan palveluistamme. Sivuillamme olevat hinnat ovat lähinnä yksittäisiä asiakkaita varten. Teemme mielellämme tarjouksen selvitettyämme ensin yrityksenne tarpeet.

Teemme kuntomittauksiin osallistujille aloituskyselyn, jolla selvitämme mm. nykyistä terveyskuntoa. Kuntomittauksiimme ja ryhmiimme voivat osallistua kaikki: huomioimme aina mahdolliset rajoitteet. Ohjaamme aina myös vaihtoehtoisia liikkeitä eli jokainen voi liikkua kanssamme turvallisesti. Pidämme ryhmäkoot mahdollisimman pieninä yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi.

Kuntomittausten perusteella suunnittelemme ohjattua ja / tai omatoimista liikuntaa. Seurantamittausten tulosten perusteella annamme yritykselle raportin siitä, mikä vaikutus liikunnalla on ollut työkykyyn ja terveyskuntoon.

Liikkumisen ja työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme myös ratkaisukeskeistä valmennusta. Valmennuskeskusteluissa kartoitetaan työntekijöiden motivaatiota ja tavoitteita liikkumiseen liittyen. Usein on tarpeen keskustella myös vahvuuksista ja voimavaroista suhteessa työhön.