Terveysliikunnan ryhmäohjaus

Kehonhuolto – liikkuvuutta ja liikehallintaa  sunnuntaisin klo 13 – 14

Kevyitä lihaskuntoliikkeitä erityisesti ryhtiä ylläpitäville lihaksille, liikehallintaa, liikkuvuusharjoitteita ja venyttelyä. Rauhallinen tunti sopii hyvin kovemman treenin vastapainoksi. Tunnille voi osallistua, vaikka olisi jotain tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Näytämme tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä.

Kuntokamppailu – lihaskuntoa ja liikehallintaa (toteutamme tilauksesta)
Sovellettua kamppailuharjoittelua, joka kehittää lihaskuntoa, motorisia taitoja ja kestävyyttä.

Liikkeelle – terveyttä ja tyytyväisyyttä (toteutamme tilauksesta)
Liikunnan opettelua ja liikkumaan motivointia: tavoitteena terveysliikuntasuositusten mukainen omatoiminen liikkuminen ryhmän jälkeen. Ryhmässä opetellaan helppoja lihaskuntoliikkeitä, kehonhuoltoa ja oman liikkumisen suunnittelua. Ryhmä on kurssimuotoinen.

Cross Training & kuntonyrkkeily – lihaskuntoa ja kestävyyttä perjantaisin klo 18.30 – 19.30 (tauolla) Tunnilla tehdään erilaisia sykettä nostavia motoriikka- ja lyöntiharjoituksia sekä lihaskuntoliikkeitä oman kehon painolla ja erilaisilla välineillä. Tule ja haasta itsesi!

8 euroa / kerta, 10 kerran kortti 60 euroa (voit maksaa myös tyky-seteleillä), yrityksille ryhmähinnat sopimuksen mukaan. Tunnit pidetään BJJ Vaasan harjoitussalilla osoitteessa Olympiakatu 3: sisäänkäynti ravintola Olympicin ja VOAS:in ovesta. Katutasosta mennään kierreportaat alas kellarikerrokseen.

Luontoliikunta – hyvinvointia metsästä
Toteutamme terveysliikunnan ohjausta tilauksesta ryhmille myös luonnossa liikkuen.