PT-valmennus / yksilöohjaus

Alkuhaastattelu on maksuton, etkä sen perusteella sitoudu vielä mihinkään. Haastattelun perusteella kokoamme yhdessä tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Yksilöohjaus sisältää esim.

  • lihaskunto- liikehallinta- ja liikkuvuustestit
  • UKK-kävelytestin / Cooperin testin
  • kehonkoostumusmittauksen
  • liikuntasuunnitelman
  • ratkaisukeskeistä coachingia / muutosvalmennusta
  • ohjausta liikuntasuunnitelmasi mukaisesti

Sinä päätät, mikä on muutostoiveesi! Me autamme sinua löytämään omat voimavarasi ja vahvuutesi. 

Hinnoittelumme perustuu ajankäyttöön (50 euroa /tapaaminen / väh. 60 min). TYKY-setelit käyvät maksuvälineenä.

Yksilöohjaus voidaan toteuttaa myös kahdelle henkilölle tai pienryhmälle.

LIIKKEELLE-VALMENNUS, 12 viikkoa, 560 euroa

Haluatko tietää, missä kunnossa olet? Onko tavoitteenasi lisätä liikunnan määrää? Toivotko elämääsi tyytyväisyyttä ja hyvää oloa?

Liikkeelle-valmennus aloitetaan  alkukartoituksella ja haastattelulla / tavoitekeskustelulla sekä kehonkoostumusmittauksella.

Alkukartoituksen ja tavoitteen perusteella tehdään kuntomittaukset, jotka voivat sisältää mm. liikkuvuuden ja liikehallinnnan sekä  lihaskunnon testausta. Lisäksi voidaan testata hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

Asiakkaan tavoitteen ja testitulosten perusteella laaditaan liikuntasuunnitelma.

Valmennukseen kuuluu viikottaiset tapaamiset ensimmäisen neljän viikon ajan. Seuraavan neljän viikon ajan tapaamisia on joka toinen viikko. Liikuntatapaamisia on valmennusjakson aikana yhteensä 7. Ratkaisukeskeistä valmennusta sisältyy valmennukseen 3 kertaa, ja sekin voidaan toteuttaa esim. luonnossa liikkuen. Valmennuksen aika pidetään yhteyttä puhelimitse ja viestein, asiakkaan tarpeiden mukaan. Kehonkoostumismittaus voidaan tehdä asiakkaan toiveiden mukaan myös välimittauksena.

Valmennuksen loppupuolella tehdään kuntomittaukset uudelleen ja osoitetaan, miten paljon edistystä valmennusjakson aikana on tapahtunut.