Meidän tarinamme

Marko Sinimäki on opiskellut terveysliikunnan ohjausta ja terveyskunnon mittauksia UKK-instituutissa, osana terveysliikuntapainotteista koulutetun hierojan ammattitutkintoa. Marko suoritti 2017 liikunnan ammattitutkinnon Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä. Hän valmistui Personal Traineriksi (urheiluopistojen Personal Trainer sertifikaatti) ja liikuntaneuvojaksi.

Susan Blomberg on filosofian maisteri, ja parhaillaan hän opiskelee kehityspsykologiksi. Aiemmassa työssä Susan on toiminut uraohjauksen parissa ohjaten opiskelijoita ratkaisukeskeisellä menetelmällä. Nykyiset opinnot antavat osaamisen life ja business coachingiin sekä urheilijoiden psyykkiseen valmennukseen. Susan valmistuu Lyhytterapiainstituutin ratkaisukeskeinen coach -ohjelmasta toukokuussa 2018.

”Olemme pariskunta, jonka yhteisiä intohimoja ovat kamppailu-urheilu ja monipuolinen terveysliikunta: vapaa-ajalla liikumme paljon luonnossa. Valmennus- ja työkokemuksemme sekä koulutuksemme antamalla osaamisella haluamme tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointipalvelua ja saada ihmiset nauttimaan liikkumisesta. Yrityksemme toiminta perustuu meidän omiin, yhteisiin arvoihimme.”

sivukuva1